Search
Close this search box.

Voorkans Academy

Arbeidsmediation

Duurzame geschiloplossing

Welkom bij Voorkans Academy

Over deze opleiding

Als arbeidsmediator kan jij partijen begeleiden in een zakelijk conflict, zodat een juridische strijd voorkomen kan worden. Conflicten kunnen namelijk tijdig worden hersteld of de relatie kan duurzaam worden ontwricht. Je begeleidt dit proces onafhankelijk, kundig en neutraal om partijen vanuit autonomie goede afspraken te laten maken met elkaar.

Alles over deze opleiding

EVL09453

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Vierdaagse Specialisatie

Dit is jouw kans om jezelf te specialiseren tot arbeidsmediator. Na deze opleiding ben jij in staat arbeidsconflicten tot een goed einde te brengen, met duurzame oplossingen voor alle betrokkenen. Dat is de wereld van nu. Verzeker jezelf nu van een plek!

Voorstellen

Trainer

Voorkans Academy

Trainer

Astrid was jarenlang advocaat en is nu mediator, coach, Prediation® expert en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de wondere wereld van arbeidsmediation.

Bij Astrid aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, en ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken is een mediation voor haar al geslaagd.

Astrid Kraag Opleider Arbeidsmediation

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)