Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorkans Academy

Consultative Selling

Dé communicatieve vaardigheid voor jouw dienstverlening

Eéndaagse training

Over deze training

Het veranderende behoeftepatroon van de klant verschuift van product naar maatwerkoplossing. Klanten vinden op het internet de toegang tot steeds meer informatie die voorheen alleen was voorbehouden tot een adviseur. Mensen zoeken een adviseur die als specialist wordt gezien, die écht maatwerk levert. Verkoopgesprekken en businessmodellen zien er anders uit. Positieve klantbeleving, adviserend verkopen; dat is waar het om draait.

Alles over deze opleiding

EVL05442-scaled-1.jpg

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Training Consultative Selling

Dit is jouw kans om deze effectieve gesprekstechniek eigen te maken en hier je voordeel mee te doen bij ieder zakelijk gesprek over jouw dienst of product! Erken jij ook deze behoefte aan maatwerk en een nieuwe vorm van sales? En ben jij benieuwd welke stappen hier aan ten grondslag liggen? Verzeker jezelf dan nu snel van een plek!

Voorstellen

Trainers

Voorkans Academy

Trainer

In deze training leer je de basisprincipes van de methodiek van Consultative Selling. Met Erik zijn jarenlange ervaring als ondernemer, mediator, MFP, opleider en scheidingsspecialist weet hij als geen ander wat gesprekstechnieken betekenen en hoe je echt incheckt bij de ander. Het zal je verbazen hoe snel je duurzaam resultaat behaalt, zonder dat het een trucje wordt!

Erik is één van de grondleggers van de Prediation® methodiek. Voor al deze gesprekstechnieken is hij de bevlogen trainer die theorie direct koppelt aan joúw praktijk en leerambitie.

Erik Baijens Trainer Consultative Selling

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)