Search
Close this search box.

Voorkans Academy

Harvard Onderhandelen

Van standpunt naar belang

Eéndaagse training

Over deze training

Eigenlijk… onderhandelen we de hele dag door. Met iedereen! In ons werk, in relaties, in verschillende standpunten. In deze training leer je de meest effectieve methode van het win-win onderhandelen, waarbij je tot duurzame overeenstemming komt op basis van belangen. Deze training zit vol praktische stappenplannen, checklists en oefeningen. Zodat jij er direct in de praktijk succes mee kan boeken!

Alles over deze opleiding

EVL09439

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Harvard Onderhandelen

Dit is jouw kans om je te specialiseren in deze onderhandelingsstrategie. Je gaat naar huis met praktische checklists, veel nieuwe vaardigheden en een concreet stappenplan hoe jij van iedere onderhandeling een win-win situatie kunt maken. Verzeker jezelf dan nu snel van een plek!

Voorstellen

Trainers

Voorkans Academy

Trainers

In deze training maak je kennis met de methodiek van het Harvard onderhandelen. Vanuit het principieel onderhandelen ga je voor relatiebehoud én win-win. Als voormalig Nederlands kampioen debatteren weet trainer Iris ook precies welke communicatieve skills hierbij van belang zijn.

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

Iris Gündel Trainer Harvard Onderhandelen

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)