Search
Close this search box.

Voorkans Academy

Mediation Skills

De basisvaardigheden vanuit mediation en conflicthantering

Eéndaagse training

Over deze training

In deze vierdaagse basis Mediation vaardigheden training leer je effectiever communiceren en beter onderhandelen om bijvoorbeeld lastige vergaderingen in goede banen te leiden, constructieve gesprekken te voeren, conflicten te de-escaleren en processen te begeleiden vanuit de juiste communicatie.

Daarnaast leer je hoe conflicten constructief kunnen worden opgelost of soms zelfs kunnen worden voorkomen. Daarvoor dien je bijvoorbeeld de verschillende conflictstijlen te herkennen. Vaak spelen verschillende belangen een grote rol tussen de conflict hebbende, hoe ga je hiermee om? Hoe kom je van heersende standpunten bij de daadwerkelijke belangen?

Alles over deze opleiding

EVL05442-scaled-1.jpg

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Mediation Skills

Dit is jouw kans om jezelf in één keer volledig te verdiepen in Mediation vaardigheden en conflicthantering. Klaar om hier in deze basistraining vier dagen lang met elkaar in te duiken en alle belangrijkste vaardigheden eigen te maken? Verzeker jezelf dan nu snel van een plek!

Voorstellen

Trainers

Voorkans Academy

Trainer

In deze training leer je de volledige toolkit van mediation vaardigheden en conflicthantering te beheersen. Handig voor in teams, in samenwerkingen en bij klanten! Bij ieder soort gesprek, in diverse vergaderingen, bij het aanspreken van collega’s of in jouw professionele rol, deze communicatieve vaardigheden kan je je leven lang benutten. 

Astrid was jarenlang advocaat en is nu mediator, coach, Prediation® expert en trainer. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de uitgebreide toolkit van mediation vaardigheden en conflicthantering.

Astrid Kraag Opleider Arbeidsmediation

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)