Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorkans Academy

Over ons

Wij streven naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Onze geaccrediteerde opleidingen, verzorgd door ervaren trainers, combineren diepgaande inhoud met effectieve didactiek. In kleine groepen bieden we een omgeving waarin jouw behoeften en ambities centraal staan, zodat je met vertrouwen kunt bouwen aan een succesvolle toekomst.

Wie wij zijn

Over ons

Wij zien de veranderingen in de zakelijke maatschappij, de behoefte aan nieuwe vormen van samenwerkingen. Van het vele hybride- en thuiswerken tot aan generatieverschillen en heersende prestatiedruk. Het zijn thema’s waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Oorspronkelijk vanuit Mediation, om het alleen juridisch te “maken” daar waar nodig. Het liefst voorkomen we dit zoveel mogelijk. Het is zonde. Vanuit onze jarenlange ervaring in Mediation en de opleidingen, willen wij eigenlijk nóg een stap eerder. Dit preventieve karakter vind je terug in ons gehele aanbod. 

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee! Stel jouw vraag hier via het contactformulier of neem contact met ons op via mail of telefonisch.

Dé opleider voor mensgerichte professionals

Al jarenlang verzorgen wij met ons hele team deze trainingen en opleidingen. Een groot deel hiervan viel eerst onder de vlag van AMV-Opleidingen. Dit is nu hier ondergebracht, in het huis waar alles draait om optimale zakelijke samenwerkingen. 

 

Kwaliteit

De kwaliteit van ons lesmateriaal, onze methodieken en onze trainers staat op nummer 1. Bij iedere training en opleiding streven we dit na en delen we altijd al onze knowhow met jou.

Preventie

Wij geloven in de kracht van preventie. Juridisch, alleen daar waar nodig. En hoe groter de kloof, hoe mooier de brug. Met ons opleidingsinstituut gaan wij voor de relatie, mensgericht, preventief.

Trainen

Wij doceren niet. Wij trainen. De theorie kan je thuis doen. Wij gaan met onze eigen didactische opbouw voor de optimale leerervaring door jou de vaardigheden eigen te maken. Energie en vertrouwen staan centraal.

Innovatie

Met onze eigen methodiek Prediation® en andere trainingen gaan wij voor het nieuwe samenwerken. Ons hele aanbod is hierop gefundeerd. Iedere dag willen we voorop lopen en bijdragen aan de benodigde vernieuwing in samenwerking.

Stel ons jouw vraag!

Contact

Wij denken altijd graag met je mee! Stel jouw vraag hier via het contactformulier of neem contact met ons op via mail of telefonisch.

Sociale media

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)