Search
Close this search box.

Voorkans Academy

Prediation® Opleiding

Preventief samenwerkingen begeleiden

Welkom bij Voorkans Academy

Over deze opleiding

Het is een mix tussen preventieve Mediation en Consultancy om een samenwerking van A tot Z te regisseren. Preventieve Mediation wordt vaak ingezet om tijdig in te grijpen bij spanningen. Wij zitten daar nog helemaal een stap voor. Dat noemen we Prediation®.

Alles over deze opleiding

EVL00222

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Samenwerkingsrelaties bouwen, preventief vanaf de basis

Dit is jouw kans jezelf te specialiseren in deze allernieuwste dienstverlening. We garanderen je dat je na deze opleiding volledig bepakt bent om samenwerkingen binnen jouw expertise optimaal te kunnen begeleiden middels deze methodiek. Verzeker jezelf nu van een plek!

Voorstellen

Trainers

Voorkans Academy

Prediation®

De grondleggers van deze methodiek geven de opleiding Prediation®. Stap voor stap word je door alle stappen, proces fasen, gesprekstechnieken en vooral het gehele gedachtegoed begeleid. Uiteraard met een uitgebreide lesmap als terugvalbasis.

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

Iris Gündel Opleider Prediation®

Erik is één van de grondleggers van de Prediation® methodiek. Voor al deze gesprekstechnieken is hij de bevlogen trainer die theorie direct koppelt aan joúw praktijk en leerambitie.

Erik Baijens Opleider Prediation®

Astrid was jarenlang advocaat en is nu mediator, coach, Prediation® expert en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in het gedachtegoed Prediation®.

Astrid Kraag Opleider Prediation®

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)