Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorkans Academy

Preventieve Gesprekstechnieken

Krijg de ander proactief en oplossingsgericht

Driedaagse training

Over deze training

Door de juiste vragen te stellen en mensen zelf te laten reflecteren, kun je problemen en weerstand vroegtijdig signaleren en aanpakken.

Dit versterkt een positieve interactie en vergroot de intrinsieke motivatie van de ander. Vanuit deze proactieve houding zal de ander sneller zelf tot oplossingen komen. Je laat mensen effectief en snel in de juiste verandermodus komen.

Alles over deze opleiding

EVL09392

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Training Preventieve Gesprekstechniek

Dit is jouw kans om jouw gespreksvaardigheden next level te krijgen. We garanderen je dat je naar huis gaat vol inspiratie, praktische inzichten en handige handouts zodat jij het direct in jouw werkomgeving kan toepassen. Verzeker jezelf nu van een plek!

Voorstellen

Trainers

Voorkans Academy

Trainers

Voor de training Motiverende Gesprekstechniek gaat trainer Iris Gündel of trainer Erik Baijens aan de slag. De gehele training gaat het om het stellen van de juiste vragen en het reflectief luisteren. Kortom, één van de favoriete trainingen om te geven!

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

Iris Gündel Opleider Prediation®

Erik is één van de grondleggers van de Prediation® methodiek. Voor al deze gesprekstechnieken is hij de bevlogen trainer die theorie direct koppelt aan joúw praktijk en leerambitie.

Erik Baijens Opleider Prediation®

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)