Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorkans Academy

Webinar Carroussel

Effectieve leiderschap communicatie

Live interactieve Webinar Reeks

Over deze carroussel

Welkom bij de Webinar Carroussel van de Voorkans Academy, een exclusief aanbod van vijf 45-minuten durende sessies gericht op het versterken van jouw communicatievaardigheden als leider.

Alles over deze webinars

EVL05442-scaled-1.jpg

Praktische informatie:

Heb je vragen?

Wij denken altijd graag met je mee en beantwoorden graag al jouw vragen. Zo vinden we samen welke opleiding het best aansluit bij jouw (werk)ervaring en waar jij naar op zoek bent!

Voorstellen

Trainer

Voorkans Academy

Trainer

Met jarenlange ervaring op het gebied van communicatie en leiderschapsontwikkeling, brengt Erik een schat aan kennis en expertise met zich mee naar deze webinarreeks. Als gerenommeerd spreker en coach heeft Erik talloze professionals geholpen om hun communicatievaardigheden te versterken en effectiever te leiden.

Erik is één van de grondleggers van de Prediation® methodiek. Voor al deze gesprekstechnieken is hij de bevlogen trainer die theorie direct koppelt aan joúw praktijk en leerambitie.

Erik Baijens Spreker Webinar Reeks

Blijf op de hoogte!

Aanmelden nieuwsbrief

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)